Vrijeme održavanja: 22.03.2019.

Objavljeno: 11. 03. 2019. , Ažurirano: 02. 04. 2019.

Druga sjednica Poslovnog vijeća za suradnju s Australijom održat će se u petak, 22. ožujka, u 13 sati u konferencijskoj dvorani HGK – Komore Zagreb, na adresi Draškovićeva 45.  Na dnevnom su redu sjednice informacije o proteklim aktivnostima, o kojima će govoriti predsjednik Vijeća Marko Marić te formiranje radnih grupa Vijeća.

O pregovorima EU i Australije o Ugovoru o slobodnoj trgovini govorit će Elizabeth Petrovic, veleposlanica Australije u RH. Svoje iskustvo poslovanja na hrvatskom i australskom tržištu iznijet će Eugen Brcic Jones, direktor tvrtke Venatus Jones d.o.o. Članovima Vijeća obratit će se i predsjednik Komore Zagreb Zlatan Fröhlich te ih upoznati s projektima Hrvatske gospodarske komore.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na sjednici, molimo vas da do 21. ožujka popunite prijavni obrazac u nastavku teksta.

Za sve je dodatne informacije kontakt-osoba Davorka Car, poslovna tajnica Poslovnog vijeća za gospodarsku suradnju s Australijom pri HGK (tel.: 01/4606 800, e-mail: dcar@hgk.hr).