Vrijeme održavanja: 12.11.2021.

Objavljeno: 18. 10. 2021. , Ažurirano: 02. 11. 2021.

Seminar o promjenama u Zakonu o gospodarenju otpadom (NN 84/21) održat će se u petak, 12. studenoga, u 11 sati, u Županijskoj komori Bjelovar, na adresi Petra Preradovića 4/I. Za članice HGK seminar je besplatan, a broj sudionika je ograničen zbog epidemioloških mjera HZJZ-a. 

Seminar će obuhvatiti sva poglavlja novog Zakona, s naglaskom na obaveze proizvođača otpada i posjednika otpada, obavljanje djelatnosti gospodarenja otpadom, javnu uslugu sakupljanja komunalnog otpada, kao i novoobjavljene dodatke od I do VI, kojima se reguliraju pojedine izmjene zakona te dodatno pojašnjavaju određene stavke u zakonu.

Seminar će održati Mario Ćosić, diplomirani inženjer kemijske tehnologije s tridesetogodišnjim iskustvom u proizvodnom okruženju (procesna kemijska industrija, industrija čelika i metaloprerađivačka industrija). Trenutno radi kao konzultant za LSI-eko konzalting d.o.o. iz Kutine na poslovima razvoja alternativnih metoda oporabe otpada, na izradi idejnih rješenja i raznih tehnoloških podloga, ovisno o zahtjevima pojedinih projekata.

Prijaviti se možete obrascem u nastavku, najkasnije do srijede, 10. studenoga, u 13 sati.

Seminar organizira ŽK Bjelovar u suradnji sa konzultantskom tvrtkom LSI-eko konzalting d.o.o. iz Kutine.