Seminar Tehnike evaluacije isplativosti investicija u ŽK Split

Vrijeme održavanja: 20.03.2017.

U ponedjeljak, 20. ožujka, od 9 do 17 sati, u ŽK Split održat će se seminar Tehnike evaluacije isplativosti investicija. Seminar organizira Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM), Poslovna akademija d. o. o., a održat će ga Andrej Grubišić, stručnjak iz područja financija.

Seminar je namijenjen članovima uprava, višem i srednjem menadžmentu zaduženom za nefinancijski segment poslovanja, direktorima tvrtki čija specijalizacija nisu korporativne financije, projektnim menadžerima i djelatnicima iz odjela marketinga.

Svrha je kreirati kritičnu razinu razumijevanja financija kako bi se kvalitetno moglo procijeniti rezultate poslovanja kompanije.

Polaznici će nakon seminara moći izračunati i interpretirati sadašnje i buduće vrijednosti novčanih tokova, izračunati i objasniti metodu razdoblja povrata, indeksa profitabilnosti i druge indikatore isplativosti investicije, razumjeti prednosti i nedostatke pojedine metode te glavne komponente obrtnoga kapitala.

Sudionici seminara dobit će nastavni materijal, stručnu literaturu iz poslovne ekonomije te diplomu kao priznanje za sudjelovanje. Broj mjesta na seminaru je ograničen.

Prijaviti se možete putem poveznice https://www.zsem.hr/hr/akademija-online-prijava/.

Kontakt-osoba u ŽK Split jest Adriana Radić Brzović (elektronička adresa: aradic@hgk.hr, telefon: 021/321-123).

 

Kontakti

  • Adriana Radić Brzović, mag. pol. stručna suradnica Tel: +385 21 321 123 Email: aradic@hgk.hr