Seminar o poslovanju s Republikom Korejom

Vrijeme održavanja: 25.05.2017. - 25.04.2017.   /   Rok prijave: 24.05.2017.

U organizaciji agencije POTI d. o. o. iz Ljubljane i tvrtke Darrer d. o. o. iz Zagreba 25. svibnja 2017. u Zagrebu će se održati seminar Južna Koreja i Azija – zemlje velikih poslovnih mogućnosti (South Korea & Asia - The lands of great business opportunities).

Kako stupiti u kontakt s korejskim organizacijama, korejski poslovni bonton i kulturološke razlike te zašto je baš južnokorejsko tržište ključno za uspjeh, samo su neka od pitanja o kojima će se na seminaru raspravljati.

Uz predstavljanje poslovnih prilika i trendova, na seminaru će također biti riječi i o:

  • ulaznim strategijama,
  • analizi lokalne konkurencije,
  • ponašanju potrošača i marketingu,
  • savjetima kako pronaći lokalnog distributera ili partnera,
  • korejskim vladinim organizacijama,
  • lekcijama koje se mogu naučiti iz primjera tvrtki poput Walmarta i Ubera,
  • kulturološkim razlikama, poslovnom bontonu i mnogim drugim temama.

Na seminaru će uz korejsko tržište ukratko biti predstavljena i tržišta Kine, Tajvana, Mjanmara te Tajlanda. Više se informacija o predavačima i programu seminara može pronaći na službenoj internetskoj stranici događanja.  

Seminar će se održati od 10 do 16 sati na adresi Plaza Event Centar, Slavonska Avenija 6/2, Zagreb. Radni jezik seminara bit će engleski, a prijave se obavljaju putem službene internetske stranice organizatora.

Sudjelovanje na seminaru naplaćuje se u iznosu od 1.485 kuna + PDV. Za prijave prije 19. travnja nudi se 15% popusta, a za prijave do 4. svibnja 2017. nudi se 10% popusta. 

Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja možete se obratiti direktno organizatoru putem e-adrese office@darrer.hr.