Seminar Kako poslovati s arapskim zemljama 7. ožujka, u 9 sati

Pozivamo vas na seminar Kako poslovati s arapskim zemljama – program edukacije arapske poslovne kulture i etike koji će se održati u srijedu, 7. ožujka, u 9 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori (Rooseveltov trg 2, Zagreb). Seminar organizira HGK u okviru projekta Europske poduzetničke mreže (Enterprise Europe Network – EEN) i u suradnji s Arapskim centrom za poduku i savjetovanje.

Edukacija o arapskoj poslovnoj kulturi i etici pruža mogućnost za stjecanje znanja radi uspješne provedbe poslovnog plana u međukulturalnom okružju. Različitim poslovnim procesima pristupa se na različite načine, a za usklađeno poslovanje i njegovu učinkovitu provedbu potrebno je znanje, uvid i spoznaja o kulturnom, religijskom i svakodnevnom različitom postavljanju tržišne platforme.

Cilj je edukacije prenijeti vještine samostalnog poslovanja s arapskim poslovnim partnerima te osvijestiti potreban pristup različitosti u poslovanju.

Seminar je namijenjen:

  • Članovima uprave, direktorima i menadžerima tvrtki koje posluju na tržištima arapskih zemalja
  • Članovima uprave, direktorima i menadžerima tvrtki koje su u tijeku plasiranja svojih proizvoda i usluga na tržišta arapskih zemalja
  • Prodajnim predstavnicima i trgovcima
  • Konzultantima, PR i marketinškim stručnjacima
  • Tvrtkama iz prehrambene, turističke i kozmetičke industrije, koji su pribavili halal certifikat ili su u postupku njegova dobivanja za svoje proizvode i/ili usluge

 

Kotizacija: 200,00 kn

* kotizacija uključuje radne materijale te ručak i osvježenje u pauzama

 

Prijaviti se možete najkasnije do utorka, 6. ožujka, do 12 sati ispunjavanjem online prijavnice.

*po zaprimljenoj prijavi sudioniku će se elektroničkim putem proslijediti predračun

U pratećim dokumetima možete pronaći program seminara.

 

Za sve dodatne informacije molimo vas da se obratite Anti Perici, višem stručnom suradniku (tel.: 01/456 1788; e-mail: aperica@hgk.hr).

Kontakti

  • Ante Perica viši stručni suradnik, Pododjel za prekomorska tržišta Tel: +385 1 456 1788 Email: aperica@hgk.hr