Objavljeno: 02. 05. 2018. , Ažurirano: 21. 05. 2018.


Pozivamo vas na predavanje o obvezama turističkih tvrtki pri zaštiti osobnih podataka koje će se održati u petak, 18. svibnja, u 11 sati u koncertnoj dvorani Kneževe palače na Poljani Šime Budinića 3 u Zadru.

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Agencijom za zaštitu osobnih podataka (AZOP) te Hrvatskom turističkom zajednicom i Hrvatskom obrtničkom komorom organizira predavanje radi pružanja potpore trgovačkim društvima iz turističkog sektora u procesu usklađivanja sa zahtjevima Uredbe o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) je obvezujuća i primjenjuje se izravno u svim državama članicama Europske unije od 25. svibnja. Njezine odredbe moraju poštovati svi subjekti koji u sklopu svojih aktivnosti obrađuju podatke fizičkih osoba u Europskoj uniji.

Zainteresirane turističke tvrtke mogu se prijaviti online prijavnicom u nastavku teksta najkasnije do 16. svibnja. Prijave će se prihvaćati redoslijedom zaprimanja, do popunjavanja kapaciteta dvorane (poželjno: jedan sudionik po tvrtki/obrtu).

Detaljan program događanja možete pronaći u pratećim dokumentima na ovoj stranici.