Sajam Sourcing Taiwan 2017

Tajvansko vijeće za razvoj trgovine (Taiwan External Trade Development Council – TAITRA) raspisalo je natječaj za subvencioniranje sudjelovanja na sajmu Sourcing Taiwan 2017 (Nabava Tajvan 2017.) koji će se 29. ožujka 2017. održati u gradu Taipei u Tajvanu.

Uzimajući u obzir da je Tajvan s razvojem svoje ekonomije i proizvodnje postao jedno od glavnih nabavnih tržišta za robe različitih vrsta poput elektronike, IT komponenti, auto dijelova, električnih auto dijelova, dijelova za motocikle, dijelova za bicikle, sportske opreme, raznih industrijskih proizvoda, komponenti i opreme sajam Sourcing Taiwan 2017 prilika je za povezivanje s kvalitetnim dobavljačima iz Tajvana.

TAITRA za ovo događanje nudi posebnu ponudu za sudionike stranih tvrtki:

  • jednu povratnu avionsku kartu (ekonomska klasa)
  • tri noćenja u jednokrevetnoj sobi (hotel 4 zvjezdice – po izboru TAITRA-e)
  • prijevoz: 1) od i do zračne luke u Tajvanu; 2) od i do mjesta događanja sajma (29. 3. 2017.)

Uvjeti za ostvarivanje povlastica ponude definirani su od strane TAITRE te dostupni u pratećim dokumentima (Poziv za sudjelovanje) . Uvjet je da tvrtka ima prihode u 2015. ili 2016. veće od 5 milijuna USD; a druga kategorija je da tvrtka ima u 2015. ili 2016. prihode veće od 70 milijuna USD te da u 2016. godini nije već zaprimila neki oblik posebnih ponuda i povlastica od TAITRA-e.

Također, kategorija u kojima se planira nabava proizvoda s Tajvana mora biti jedna od ponuđenih: kozmetika i pakiranje kozmetičkih proizvoda; tzv. zeleni proizvodi (LED, proizvodi iz područja solarne energije i dr.); željezarija (uključujući i dijelove za kadu, slavine i dodatke, ručni alat); bicikli i sportska oprema; hrana i poljoprivreda; auto dijelovi i dijelovi za motore; strojevi i dijelovi strojeva; medicinska oprema, biotehnologija i pomagala za starije; ICT i elektroničke komponente te tekstil i svakodnevni proizvodi.

Ukoliko tvrtka sudjeluje na sajmu o svom trošku TAITRA je na raspolaganju za dogovaranje individualnih poslovnih sastanaka te može ponuditi i štand za stranu tvrtku.

Povlastice se nude samo stranim tvrtkama, što se dokazuje preslikom putovnice sudionika iz zemlje u kojoj je tvrtka registrirana. Ukoliko tvrtka već ima dobavljače iz Tajvana, povlastice se mogu ostvariti ako se tvrtka prijavi za nabavu robe iz neke od drugih navedenih kategorija. Također, pri popunjavanju registracijskog obrasca potrebno je navesti aktivnu Internet stranicu tvrtke. Ukoliko tvrtka nema aktivnu Internet stranicu, prijavnica će moguće biti odbijena.

Detaljni program događanja jednodnevnog sajma Sourcing Taiwan 2017 dostupan je u službenoj pozivnici koja se nalazi u pratećim dokumentima. Prijavni obrazac također je dostupan u pratećim dokumentima, a prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 18. siječnja 2017. godine. Popunjeni obrazac potrebno je poslati na elektroničku adresu: alles@eurochambres.eu

Kontakt osoba je Alexander Alles, Senior Project Officer pri Eurochambresu.

Elektronička adresa: alles@eurochambres.eu

Telefon: +32 (0)2 282 08 50

Dodatne informacije o događanju dostupne su i na službenoj stranici sajma Sourcing Taiwan 2017.  

Kontakti

  • Jelena Dumičić viša stručna suradnica, Pododjel za prekomorska tržišta Tel: +385 1 456 1774 Email: jdumicic@hgk.hr