Sajam GES 2017 u Indiji

Vrijeme održavanja: 17.04.2017. - 20.04.2017.

U organizaciji Ministarstva trgovine Republike Indije, Ministarstva trgovine i industrije Republike Indije, Vlade Indije, Vijeća za  usluge poticanja izvoza (SEPC) i Konfederacije industrije Indije (CII), od 17. do 20. travnja 2017. godine održat će se treća Svjetska izložba usluga (Global Exhibition of Services - GES) u Greater Noidi u Indiji.

Službenom najavom ovogodišnjega sajma potvrđeno je da će se GES i ove godine usredotočiti na sektore poput informacijskih tehnologija i telekomunikacija, turizma i ugostiteljstva, medija i zabave, zdravstva, logistike, usluga zaštite okoliša, trgovine, obrazovanja, bankarstva i financijskih usluga, istraživanja i razvoja vještina, željezničkih usluga, wellnessa i start-upova te malih i srednjih tvrtki.

Više informacija o glavnom događanju i popratnim događanjima, poput seminara i B2B razgovora, bit će dostupno na službenoj internetskoj stranici sajma. Prijave za sudjelovanje obavljat će se kao i prijašnjih godina - elektronički, putem poveznice na službenoj stranici, bilo u kategoriji posjetitelja, bilo izlagača.

Informativni letak o sajmu dostupan je u pratećim dokumentima.

Kontakti

  • Jelena Dumičić viša stručna suradnica, Pododjel za prekomorska tržišta Tel: +385 1 456 1774 Email: jdumicic@hgk.hr