Vrijeme održavanja: 05.07.2019.

Objavljeno: 29. 05. 2019. , Ažurirano: 17. 06. 2019.

Proslava 22. rođendana akcije Kupujmo hrvatsko nastavlja se u Karlovcu u petak, 5. srpnja, u Radićevoj ulici (Šetalište dr. Franje Tuđmana) od 9 do 19 sati.

Kako bismo zajedno osnažili domaće gospodarstvo, pozivamo vas da postanete dio kampanje Čuvari domaće proizvodnje, pridružite nam se u Karlovcu ponovno nakon šest godina te svojim sudjelovanjem u statusu izlagača pomognete u ostvarenju zajedničkog cilja – promociji domaćih proizvoda vrhunske kvalitete.

Svi sudionici (izlagači) moraju imati svu zakonom propisanu dokumentaciju: sanitarni certifikat, registraciju tvrtke, obrta, kućne radinosti, udruge i sve ostalo što je potrebno ishoditi za prodaju robe na otvorenom prostoru. Kod prodaje prehrambenih proizvoda, alkohola i lako pokvarljivih proizvoda moraju se poštovati svi propisani sanitarni i zdravstveni uvjeti u skladu s posebnim propisima. Ako sudionici (izlagači) planiraju prodavati proizvode ili usluge prilikom ove akcije, obvezni su izdavati fiskalne račune. Svi sudionici imaju obvezu dopremiti proizvode na mjesto prodaje, osigurati propisane specifične uvjete za čuvanje i prodaju proizvoda i osigurati odgovornu osobu za provedbu prodaje.

Napomena:

Prijave će se zaprimati prema redoslijedu, do naznačenog datuma, odnosno isteka raspoloživosti izložbenog prostora.

HGK svojim članicama omogućava besplatno sudjelovanje u akciji Kupujmo hrvatsko, dok je kotizacija u iznosu od 500 kuna predviđena za sve izlagače koji nisu članice HGK (obrti, OPG-ovi, udruge, zadruge i domaće radinosti). Komora će u sklopu ovoga događanja svakom izlagaču osigurati: izlagačko mjesto, priključak za struju, natpisnu plohu, promocija izlagača prije, tijekom i nakon održavanja akcije. Izlagači koji će sudjelovati na akciji u obvezi su se cijelo vrijeme pridržavati vremena trajanja akcije.

Ako bi nečlanice HGK bile zainteresirane za učlanjenje i postajanje dobrovoljnim članicama Hrvatske gospodarske komore (godišnja članarina iznosi 504 kune), dobile bi sve beneficije besplatnog izlaganja na svim klasičnim oblicima akcija Kupujmo hrvatsko za tekuću godinu.

Poveznica za dobrovoljno članstvo u HGK jest http://www.hgk.hr/dragovoljno-clanstvo-u-hgk.

 Prilog:

  • PRIJAVNI OBRAZAC za sudjelovanje na akciji „Kupujmo hrvatsko“ 5. srpnja 2019. godine.

Kontakt za sve informacije:

Valentina Sečen,

Viša stručna suradnica

Županijska komora Karlovac

Tel.: + 385 47 640-072

E-adresa: vsecen@hgk.hr

GAVRILOVIC LOGO 860x645.jpgJuicy_logo 860x645.png

Hrvatski_kisobran 860x172.jpg

galeb.JPGdukat_logo-2x.png

jamnica.JPG   franck_znak_utemeljeno_pozitiv.jpg

Vivax_logo_-01.jpglogotip Vindija.pdf.png