Vrijeme održavanja: 11.06.2019. - 14.06.2019.

Međunarodni kongres Brašno-kruh '19. i 12. hrvatski Kongres tehnologa žitarica Brašno-kruh '19. održat će se pod pokroviteljstvom HGK u Osijeku, od 11. do 14. lipnja.

Ove godine Kongres slavi svoj deseti međunarodni jubilej okupljajući brojne znanstvenike i stručnjake iz različitih dijelova svijeta, a glavni mu je cilj predstavljanje najnovijih dostignuća u znanosti i tehnologiji žitarica.

Organizatori su Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku, Centar za sigurnost hrane, Međunarodna udruga ISEKI Food (IFA) i Međunarodna udruga Global Harmonization Initiative (GHI).

Program će uključivati plenarna i pozvana predavanja, usmene i poster-prezentacije, stručne radionice, izložbu procesne i laboratorijske opreme te proizvode i publikacije o žitaricama.

Više informacija pročitajte na službenoj internet-stranici Kongresa.