Vrijeme održavanja: 30.09.2020. - 22.10.2020.

Objavljeno: 07. 10. 2020. , Ažurirano: 08. 10. 2020.

Ministarstvo industrije i trgovine Paragvaja, Agencija za ulaganje i promicanje izvoza REDIEX i EUROCAMARA Paragvaj organiziraju 22. listopada Virtualnu poslovnu i investicijsku konferenciju Paragvaj – Europa 2020.

Ovaj virtualni događaj omogućava europskim tvrtkama pristup mnoštvu informacija o paragvajskom tržištu i mogućnostima ulaganja u Paragvaju. Tijekom događanja sudionici će moći uspostaviti kontakte s paragvajskim poduzećima putem virtualnih, unaprijed zakazanih poslovnih B2B sastanaka.

Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti na događanje i zakazati B2B sastanke putem službene stranice događanja www.rueda-virtual-paraguay-europa.com.

Niz webinara održat će se prije Virtualne poslovne i investicijske konferencije Paragvaj – Europa, kako bi sudionici više saznali o paragvajskom poslovnom i investicijskom okruženju. Paragvajske vlasti, poslovni lideri i poduzetnici predstavit će konkurentske prednosti Paragvaja, perspektive paragvajskog privatnog sektora te pravni i ekonomski okvir za ulaganja.

Webinari će se održati na španjolskom i engleskom jeziku od 30. rujna do 15. listopada, a već održani webinari su dostupni u obliku video zapisa.

Za provjeru kalendara webinara i registraciju kliknite ovdje: https://www.rueda-virtual-paraguay-europa.com/page-1701.