Vrijeme održavanja: 08.12.2016. - 09.12.2016.

3rd India-Europe 29 Business Forum

Objavljeno: 14. 09. 2016. , Ažurirano: 15. 09. 2016.

Pod pokroviteljstvom Ministarstva vanjskih poslova Indije i Nacionalne komore trgovine i industrije Indije (Federation of Indian Chamber of Commerce and Industry - FICCI),  8. i 9. prosinca 2016. u New Delhiju održat će se Treći poslovni forum Indije i Europe.

Dvodnevni program sudionicima nudi organizirana događanja po pojedinim sektorima, mogućnost povezivanja s poslovnom zajednicom, individualne poslovne sastanke, organizirane posjete lokacijama te druge aktivnosti.

Cilj događanja je povezivanje i iniciranje suradnje između indijskih i europskih tvrtki, a ove godine poseban naglasak je sastavljen ne sektore: informacijske tehnologije, obnovljivi izvori energije, prerada hrane, inovacije, autoindustrija, logistika, čiste tehnologije, pametni gradovi i prirodne znanosti.

Na događanje je pozvano 29 europskih zemalja (članica i nečlanica EU) a događanje je namijenjeno izvršnim direktorima tvrtki, menadžerima, malim i srednjim poduzetnicima, ključnim kreatorima politika, predstavnicima agencija za promicanje ulaganja, predstavnicima gospodarskih institucija,  predstavnicima državnih i regionalnih vlasti i dr.

Preliminarni program događanja dostupan je na službenoj stranici foruma, putem koje se vrši i online prijava za sudjelovanje te se mogu pronaći i korisne dodatne informacije.

Drugo izdanje ovog foruma, održano u listopadu 2015. u gradu Bangalore, privuklo je preko dvjesto službenih i poslovnih delegata iz 18 europskih zemalja te preko dvjesto predstavnika indijske industrije.