Vrijeme održavanja: 28.10.2019.

Objavljeno: 22. 10. 2019. , Ažurirano: 25. 10. 2019.

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Veleposlanstvom Republike Bugarske u Republici Hrvatskoj organizira poslovne susrete hrvatskih i bugarskih tvrtki koji će se održati u ponedjeljak, 28. listopada, u 9 sati, na adresi Rooseveltov trg 2.

Na poslovnim susretima se očekuje sudjelovanje predstavnika hrvatskih i bugarskih tvrtki / institucija iz područja poljoprivrede i prehrambene industrije, elektroindustrije, brodogradnje / pomorskog prometa, industrije namještaja, znanstveno-istraživačke djelatnosti te osiguravajuća društva.  

Popis bugarskih tvrtki koje su iskazale interes za susret s hrvatskim tvrtkama te preliminarni program događanja dostupni su u Pratećim dokumentima.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na poslovnim susretima, molimo da popunite prijavni obrazac (u nastavku teksta). Napominjemo da će se prijave zaprimati do popunjenja slobodnih mjesta.

Kontakt osoba za organizaciju predmetnog događanja je Vinko Mostarac, HGK – Sektor za međunarodne poslove i EU (tel.: 01 456 1562, e-adresa: vmostarac@hgk.hr).