Vrijeme održavanja: 20.11.2019. - 21.11.2019.

Objavljeno: 18. 07. 2019. , Ažurirano: 03. 09. 2019.

Pod pokroviteljstvom Ministarstva vanjskih poslova Indije i Konfederacija industrije Indije (CII) 20. i 21. studenoga 2019. u New Delhiju održat će se Peti poslovni forum Indije i Europe.

Dvodnevni program sudionicima nudi organizirana događanja po pojedinim sektorima, mogućnost povezivanja s poslovnom zajednicom, individualne poslovne sastanke, organizirane posjete lokacijama te druge aktivnosti.

Cilj je povezivanje i pokretanje suradnje između indijskih i europskih tvrtki, a ove godine poseban naglasak je sastavljen ne sektore umjetne inteligencije, IT-a, farmaceutikw, obnovljivih izvora energije i pametnih gradova, uključujući gradski prijevoz.

Na događanje je pozvano 29 europskih zemalja a događanje je namijenjeno izvršnim direktorima tvrtki, menadžerima, malim i srednjim poduzetnicima, ključnim kreatorima politika, predstavnicima agencija za promicanje ulaganja, predstavnicima gospodarskih institucija,  predstavnicima državnih i regionalnih vlasti i dr.

Više informacije o ovome događanju dostupno je na službenoj stranici foruma, putem koje se obavlja i online prijava na sudjelovanje te se mogu pronaći i korisne dodatne informacije.

Posljednje izdanje ovog foruma, održano u ožujku 2018., privuklo je više od 150 službenih i poslovnih delegata iz brojnih europskih zemalja, uključujući i iz Hrvatske, te više od dvjesto predstavnika indijske industrije.

Za sve dodatne informacije kontakt-osoba je Tomislav Lozušić, stručni suradnik u Sektoru za međunarodne poslove i EU (tel.: 01/4561 679; e-adresa: tlozusic@hgk.hr).