Vrijeme održavanja: 12.11.2019. - 17.11.2019.

Objavljeno: 30. 10. 2019. , Ažurirano: 30. 10. 2019.

Na 42. Međunarodnom sajmu knjiga i učila Interliber izlagat će sedam članica Strukovne skupine dizajnera, grafičara i nakladnika HGK – ŽK Rijeka. Ovogodišnji se Interliber održava 12. – 17. studenoga u paviljonima V i VI Zagrebačkog Velesajma.

Interliber je najveća književna manifestacija u Republici Hrvatskoj i platforma za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja koja okuplja najznačajnije nakladnike i knjižare, a Županijska komora Rijeka sufinancira izlaganje svojih članica na ovom sajmu od 2009. godine.

U vrijeme kada se trendovi izmjenjuju gotovo svakodnevno potreba za cjeloživotnim obrazovanjem je veća nego ikada. Interliber na jednom mjestu nudi najopsežniju ponudu stručne i poslovne literature, udžbenika i ostalih pomagala za daljnju izobrazbu.

Na sajmu Interliber posjetitelji se mogu upoznati sa mnogim zanimljivostima i zanimljivim sadržajima, od predstavljanja novih knjiga domaćih i inozemnih autora, druženja i razgovora s književnicima, čitaonica i radionica, dodjela književnih nagrada, aukcije starih knjiga, kvizova, glazbenih programa pa do stručnih susreta nakladnika, knjižara i knjižničara, okruglih stolova, panel rasprava.

Novost ove godine, uz sajam Interliber, su sajmovi obrazovanja za sve generacijeSajam svjetskog obrazovanja i Znanje i učenje, na kojima će se, u petak i subotu, 15. i 16. studenoga predstavljati najbolje hrvatske i svjetske srednje škole, fakulteti, jezični tečajevi, programi za obrazovanje odraslih te dodatne stručne i poslovne edukacije.

Ulaz na sajam je besplatan.