Vrijeme održavanja: 27.10.2016. - 28.10.2016.

Objavljeno: 07. 10. 2016. , Ažurirano: 10. 10. 2016.

Privredna komora Crne Gore organizira godišnju Konferenciju o ekonomiji Montenegro 2016, pod nazivom Razvojne perspektive Zapadnog Balkana, s međunarodnim sudjelovanjem i temama koje se bave aktualnim ekonomskim pitanjima u Crnoj Gori i Jugoistočnoj Europi.

Konferenciju će otvoriti predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, a predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović potvrdio je sudjelovanje kao poseban gost. Ministri ekonomije zemalja JIE, ekonomski teoretičari i gospodarstvenici bit će sudionici na panelima koji će se baviti pojedinačnim ekonomskim pitanjima i izazovima važnim za JIE. Očekuje se sudjelovanje i prisustvo velikog broj predstavnika poslovne zajednice iz svih zemalja JIE i Njemačke.

Također, ovaj događaj je prilika da se susretnete i razgovarate s predstavnicima prisutnih tvrtki, shodno vašem interesu i postavljate pitanja sudionicima na panelima.

S ciljem što bolje organizacije skupa, a posebno bilateralnih razgovora, molimo da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 14. listopada 2016. godine, putem poveznice na webu Privredne komore Crne Gore, na kojoj možete dobiti i sve informacije u svezi održavanja skupa.

Za sva dodatna objašnjenja možete se obratiti Goranu Masnecu, višem stručnom savjetniku u Sektoru za međunarodne poslove HGK, e-mail: gmasnec@hgk.hr, tel: 01 4561 696.