Invest in Croatia

Internetska stranica www.investincroatia.hr namijenjena je ulagačima i svima koji namjeravaju poslovati u RH jer objedinjuje na jednom mjestu sve informacija potrebne pri donošenju odluke o ulaganju i poslovanju u RH. Stranica sadrži sve potrebne informacije o mogućnostima investiranja u RH, projektima, lokacijama, gospodarskim pokazateljima, poticajima, troškovima poslovanja, poreznom sustavu, kao i načinu poslovanja te zakonodavnom okviru koji prati ulagačke i druge poslovne aktivnosti.

Središnji dio ove stranice predstavlja najopsežnija baza podataka investicijskih projekata prikupljenih kroz nacionalnu mrežu županijskih gospodarskih komora kao i u izravnom kontaktu s nositeljima projekata. Ukoliko želite da i Vaš projekt bude prikazan na ovim stranicama a zadovoljava zadane kriterije, kontaktirajte nas: investicije@hgk.hr.

Kontakti

  • Sektor za međunarodne poslove i EU Adresa: Rooseveltov trg 2 10000 Zagreb Email: eoi@hgk.hr Tel: +385 1 482 8382 Fax: +385 1 482 8379 direktorica: Silva Stipić Kobali tajnica: Lidija Rajković
  • Odjel za privlačenje investicija Tel: +385 1 456 1527; 482 8382 Email: investicije@hgk.hr