Vrijeme održavanja: 03.06.2019. - 05.06.2019.

U Budapest Experience centru u Budimpešti će se od 3. do 5. lipnja održati još jedno izdanje sajma China Smart Expo, koji je ove godine promijenio nazivu China Brand Fair, i dalje u organizaciji Central European Trade and Logistics Cooperation Zone (CECZ) iz Budimpešte. 

Sajam je namijenjen uvoznicima i izvoznicima.

ZA UVOZNIKE
Cilj je povezati tvrtke srednje i istočne Europe zainteresirane za uvoz s pouzdanim kineskim partnerima. Prostorije sajma podijeljene su po pojedinim provincijama i specifičnim kvalitetnim proizvodima koje iz tih provincija dolaze. Za sudjelovanje na sajmu ne plaća se kotizacija.


ZA IZVOZNIKE
Dio za izvoznike obuhvaća 400 četvornih metara zajedničkoga izložbenog prostora, a zainteresirane tvrtke nakon prijave prolaze CECZ-ov odabir kako bi bili kompatibilni sa zainteresiranim kineskim partnerima. Izlaganje na zajedničkom „open space“ izložbenom prostoru je besplatno.


KULTURA
Uz dio za izvoznike i uvoznike, sajam obuhvaća i kulturne sadržaje te je organiziran Shandong Culture Trade Exhibition, a prijavljeni sudionici mogu sudjelovati na svim spomenutim događanjima sajma.

 

CHINA BRAND FAIR 2019 – informacije o sajmu

Na ovogodišnjem se sajmu očekuje više od 300 kineskih izlagača i 60-ak europskih na 12.000 četvornih metara izložbenog prostora, a sudionicima se nudi i registracija u zajedničku poslovnu bazu kineskih i europskih tvrtki zainteresiranih za međusobnu trgovinu.
Posjetom sajmu predstavnici tvrtki imaju se priliku upoznati se s potencijalnim kineskim partnerima te se na taj način omogućuje prvi korak suradnje bez odlaska u NR Kinu.
Sve dodatne informacije o ovogodišnjem sajmu China Brand Fair 2019 možete pronaći na službenoj stranici događanja i kratkoj prezentaciji u pratećim dokumnetima.

Za sudjelovanje na sajmu potrebo je registrirati se putem službene web stranice i online obrasca.


UVOZNICI

Posjetitelji (visitor) putem poveznice https://www.chinamart.eu/admin/signup.cc?reg=visitor2, prijava je namijenjena zainteresiranik uvoznicima.
Ljubazno molimo da se zainteresirane tvrtke prijavljuju koristeći online promo-kod: CRZG
Koristeći promo-kod, organizator vas svrstava u skupinu hrvatskih sudionika. Ako se odlučite sudjelovati, molimo da nam interes javite i na e-adresu jdumicic@hgk.hr radi konačne provjere s organizatorom o broju sudionika s hrvatske strane, kako nas je organizator zamolio. Prijave za posjetitelje su otvorene do sredine svibnja 2019.

 

IZVOZNICI
Izlagači (exhibitor), u dijelu sajma namijenjenom izvoznicima zemalja srednje i istočne Europe, se trebaju prijaviti na email jdumicic@hgk.hr s iskazom interesa, kako bismo kontaktirali CECZ za prijavu s obzirom da je službeni rok za prijave bio do 18. travnja 2019., ali u dogovoru s organizatorom, rok za prijave hrvatskih sudionika izlagača je produžen do petka 26. travnja 2019.