Vrijeme održavanja: 01.09.2020. - 30.09.2020.

Objavljeno: 08. 04. 2020. , Ažurirano: 08. 04. 2020.

U suradnji s Njemačko-hrvatskom industrijskom i trgovinskom komorom (AHK Zagreb) obavještavamo vas o održavanju 6. Supplier Foruma i B2B razgovora, koji će se održati početkom rujna u Mannheimu.

Renomirane njemačke tvrtke iz metaloprerađivačke industrije, strojogradnje i proizvodnje opreme, proizvodnje dijelova za automobilsku industriju, industrije plastičnih dijelova, elektrotehnike, elektronike i drugih industrijskih grana, njih 53, u potrazi su za novim dobavljačima iz Hrvatske i jugoistočne Europe. Cilj je susreta pronalaženje novih kupaca i uspostava suradnje s njemačkim partnerima.

Radi se o projektu u sklopu programa poticanja malih i srednjih tvrtki Saveznog ministarstva gospodarstva i energije SRNJ (Bundesministerium für Wirtschaft und Energie), a organizira ga Savezna udruga za materijalno poslovanje, nabavu i logistiku (BME) u suradnji s njemačkim bilateralnim industrijskim i trgovinskim komorama u Hrvatskoj i zemljama regije.

Zainteresirane tvrtke mogu se prijaviti za sudjelovanje najkasnije do 20. travnja popunjavanjem obrasca dostupnog na stranici AHK Zagreb te slanjem ispunjenog obrasca na e-adresu: boris.maric@ahk.hr.

Detaljnije informacije o postupku prijave dostupne su na poveznici. Ispunjeni obrasci svih zainteresiranih tvrtki iz Hrvatske i regije bit će poslani njemačkim tvrtkama na uvid i selekciju.

Njemačke tvrtke odabiru i odlučuju koje će tvrtke iz Hrvatske i regije biti pozvane na Forum i B2B razgovore u Mannheim. Nakon povratne informacije, AHK Zagreb će vas obavijestiti o tome je li prihvaćena vaša prijava i jeste li pozvani na Forum i B2B razgovore.

Službeni jezici tijekom Foruma i B2B razgovora su engleski i/ili njemački.