Vrijeme održavanja: 13.09.2016.

Kooperacijski susreti za dobavljače i kupce logističkih rješenja za industriju automobila i prehrambenu industriju

Objavljeno: 08. 07. 2016. , Ažurirano: 30. 08. 2016.

Prepoznajući interes hrvatskih tvrtki za internacionalizacijom poslovanja na austrijskom, ali i tržištima drugih zemalja dunavske regije, Hrvatska gospodarska komora aktivno podupire organizaciju šeste Konferencije dunavskih zemalja u utorak, 13. rujna, u Beču.

U okviru konferencije stručnjaci će tvrtke sudionike informirati o aktualnom razvoju i izazovima na europskim prijevozničkim rutama. U središtu su pozornosti granična kontrola i vrijeme čekanja u EU te intermodalni prijevoz u dunavskoj regiji. Panel Financijska pitanja i projekti bavit će se subvencijama, porezima i infrastrukturnim projektima.

Nakon predavanja postoji prilika za B2B susrete s predstavnicima tvrtki i drugih institucija iz cjelokupnoga dunavskog područja.

Za sudjelovanje na događanju potrebno je obaviti registraciju na internetskoj stranici Austrijske gospodarske komore.

Međunarodni kooperacijski forum namijenjen je tvrtkama iz automobilske i prehrambene industrije s dunavskog područja te ponuđačima logističkih rješenja, koji su aktivni na bilo kojem mjestu u dobavljačkom lancu u prehrambenoj i automobilskoj industriji.

Više informacija o kooperacijskom forumu uključujući registraciju, program i online dogovaranje termina (B2B-susreti), može se pronaći na službenoj internetskoj stranici (na engleskom jeziku) www.b2match.eu/donauraumlogistik2016.