Vrijeme održavanja: 31.10.2019. - 10.11.2019.

Udruženje grafičko prerađivačke industrije, Zajednica ambalažera i Print magazin organiziraju konferenciju Ambalaža & Etikete

Objavljeno: 31. 10. 2019. , Ažurirano: 31. 10. 2019.

Ambalaža i etikete prisutne su gotovo u svim područjima masovne potrošnje (prehrambena, duhanska, farmaceutska i kemijska industrija). Male naklade, varijabilnost, brze promjene i dekorativni detalji koji će privući pažnju kupca samo su neki od zahtjeva koje vlasnici robnih marki stavljaju pred svoje proizvođače ambalaže i etiketa.

Kako svima udovoljiti?

Udruženje grafičko-prerađivačke industrije, Zajednica ambalažera i Print magazin organiziraju konferenciju Ambalaža & Etikete koja će se održati  5. i 6. studenoga u konferencijskoj dvorani Kraš d.d. u Zagrebu.

Na konferenciji će posjetitelji imati prilike saznati o najnovijim trendovima u grafičko-prerađivačkoj industriji: o mogućnostima i kvaliteti ispisa na različitim materijalima, tisku ambalaže – trendovima, različitim tehnikama i materijalu, tisku etiketa – trendovima, različitoj tehnici i materijalima, hibridnim rješenjima, automatizaciji, doradi ambalaže i etiketa, CTP rješenjima, standardizaciji, bojama i sličnom.

U sklopu konferencije održat će se godišnja Skupština Zajednice ambalažera HGK.

Više detalja o konferenciji možete pronaći ovdje.