Vrijeme održavanja: 14.10.2019. - 16.10.2019.

Objavljeno: 04. 10. 2019. , Ažurirano: 04. 10. 2019.

SmartCard 2019, međunarodna konferencija o karticama i plaćanjima u financijskim i drugim djelatnostima, održat će se u Biogradu na Moru od 14. do 16. listopada. Organizator Konferencije je riječka tvrtka Case d.o.o. u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Zagrebačkom bankom. 

Konferencija SmartCard već 20 godina prati razvoj i primjenu najnovijih tehnologija i aplikacija u bankama i kartičnim kućama, ali i drugim djelatnostima (trgovina, promet, zdravstvo, uprava…). Na Konferenciji će biti prikazan najnoviji stupanj razvoja tehnologije kartica, bankomata i EFT POS terminala, mobilnih, samouslužnih kioska i uređaja.

Tradicionalno, sadržaj Konferencije podijeljen je u tri tematske cjeline: stanje i budućnost tehnologije (prvi dan); mobilna plaćanja i digitalno bankarstvo (drugi dan); iskustva u primjeni (treći dan), uz održavanje tematskih radionica. I ove godine poseban naglasak je na trendovima u području smart kartica (beskontaktno čitanje, mobilni pristup i sl.) te na digitalnoj transformaciji.

Neke od tema koje će Konferencija obuhvatiti su: digitalizacija u bankarstvu; najnoviji trendovi, izazovi i budućnost kartica; mobilna plaćanja; sigurnost; stanje uvođenja PSD2 u Hrvatskoj.

Program možete pogledati ovdje, a za sudjelovanje se možete prijaviti online registracijom.