Vrijeme održavanja: 29.01.2020.

Objavljeno: 09. 01. 2020. , Ažurirano: 09. 01. 2020.

HGK – Županijska komora Otočac u suradnji s tvrtkom Detas d.o.o. i Open Way d.o.o. organizira radionicu Pametna rasvjeta za pametne gradove (Smart Lighting for Smart Citiesu srijedu, 29. siječnja, u 10 sati u ŽK Otočac, na adresi Kralja Zvonimira 16 (I. kat).

Radionica je namijenjena projektantima i instalaterima javne i druge rasvjete te nositeljima planiranja energetski učinkovite javne i druge rasvjete lokalne i regionalne uprave i samouprave. Cilj je radionice predstavljanje mogućnosti koje institucijama javnog, civilnog ali i privatnog sektora stoje na raspolaganju za povećanje kvalitete javne rasvjete uz smanjenje potrošnje električne energije, unapređenje i povećanje energetske efikasnosti, smanjenje svjetlosnog zagađenja, korištenje novih tehnologija te mogućnosti korištenja tehnologija za pametne gradove. Predavači su Bojan Fišer, Monika Tušek i Zvonimir Miler.

Predviđeno je trajanje radionice dva sata, a na kraju je predviđeno vrijeme za pitanja i mogućnost individualnih razgovora.

Radionica je za sve sudionike i članice HGK besplatna, ali se potrebno prijaviti online prijavnicom u nastavku teksta. Prijave se primaju najkasnije do utorka, 28. siječnja, u podne. Program predavanja nalazi se u pratećim dokumentima.