Vrijeme održavanja: 19.04.2018.

HGK već drugu godinu zaredom u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a u Zagrebu i raznim drugim partnerima organizira kroz rad Ron Brown američko-hrvatskog inovacijskog vijeća događanja namijenjena poduzetnicima, startupovima, inovatorima i svim zainteresiranim sudionicima, a sve radi okupljanja ne samo poslovne već i akademske zajednice kako bi se pridonijelo razvoju poduzetničkog ekosustava u Hrvatskoj.

Ovogodišnji Ron Brown Innovation Day uključuje posebnog gosta predavača iz SAD-a, sa Sveučilišta DePaul, Bruca Leecha, direktora Poduzetničkog centra DePaul. Uz njegovo izlaganje o svojim poslovnim počecima i usponu od startupa do uspješnog poslovanja, prisutnima će se obratiti i predstavnik hrvatske tvrtke Amphinicy Technologies. Planirano je i održavanje panela sa sudionicima iz raznih institucija i poduzetnicima kako bi se otvoreno raspravljalo o izazovima inovacijskog poduzetništva u Hrvatskoj.

Predstavnici agencije HAMAG BICRO i HGK prisutnima će predstaviti mogućnosti financijskih potpora koje se nude u domaćim i međunarodnim projektima, a jedan od alumnija Professional Fellows programa Vlade SAD-a predstavit će program i dati informacije kako se na njega prijaviti te predstaviti svoja iskustva sudjelovanja u programu.

Događanje će se održati u kongresnom centru Forum Zagreb u Green Goldu (Radnička cesta 50, Zagreb). Radni je jezik engleski, a sudjelovanje besplatno. Prijaviti se možete popunjavanjem online obrasca najkasnije do 18. travnja ili do popunjenja kapaciteta dvorane.

Detaljni program događanja možete preuzeti u pratećim dokumentima.