Vrijeme održavanja: 13.01.2019. - 19.01.2019.

Na sajmu BAU u Münchenu, na štandu Hrvatske gospodarske komore, od 14. do 19. siječnja izlagat će osam hrvatskih tvrtki

Objavljeno: 31. 12. 2018. , Ažurirano: 15. 01. 2019.

Na sajmu BAU u Münchenu, na štandu Hrvatske gospodarske komore, od 14. do 19. siječnja izlagat će osam hrvatskih tvrtki specijaliziranih za građevne materijale - KAZ d.o.o., Eutherm d.o.o., Mihoković d.o.o., Sprega d.o.o., Sedlar d.o.o., Fragmat d.o.o., Tehnoguma d.o.o. i Kamen centar d.o.o., a sajam će ukupno predstaviti 19 hrvatskih tvrtki proizvođača građevinskih materijala i sustava.

BAU München najveći je svjetski sajam specijaliziran za građevinske materijale i sustave. Ovogodišnji BAU na čak 200.000 četvornih metara, veći nego ikad prije, u 19 paviljona predstavit će 2200 izlagača iz 45 zemalja i prezentirati proizvode i usluge za infrastrukturnu, poslovnu i stambenu gradnju te uređenje interijera. Očekuje se dolazak više od 250.000 posjetitelja.

Uz izlaganje na sajmu, HGK organizira i delegacijski posjet 17 hrvatskih građevinskih i arhitektonskih tvrtki te razgledavanje arhitektonskih realizacija u obliku neformalnog susreta struke pod naslovom Duga noć arhitekture.

Kao poveznica na postojeće specijalizirane tematske kategorije Fasadni sustavi, Vrata i prozori, Energetska tehnologija, Staklo, Softver za gradnju – Digitalno selo, nastavlja se novi izložbeni segment Rasvjeta / Inteligentna gradnja, koji će dodatno obogatiti sajamsku ponudu. Projektantima i inženjerima namijenjene su posebne priredbe sajma: Životni prostor u budućnosti, Održivost je novi standard, Smart living i Smart WinDor TripleS.

Sajam je namijenjen svima koji su uključeni u projektiranje, gradnju i opremanje zgrada.

Više informacija o BAU 2019 potražite na poveznici: https://bau-muenchen.com