Vrijeme održavanja: 23.11.2020. - 24.11.2020.

Sajam je otvoren za sve inovatore, poduzetnike i ulagače iz zemalja regije

Objavljeno: 09. 11. 2020. , Ažurirano: 09. 11. 2020.

U organizaciji Startup studija Fondacije Mozaik i Sarajevo Business Foruma, uz financijsku podršku vlada Švedske i Švicarske, 23. i 24. studenoga održava se prvi regionalni virtualni Sajam inovacija i poduzetništva Sarajevo 2020. Sajam će okupiti inovativne male i srednje tvrtke, inovatore i ulagače iz regije. 

Sajam će, s jedne strane, omogućiti inovatorima i poduzetnicima pristup kapitalu i lakšu komercijalizaciju inovacija te s druge strane, ulagačima i svima zainteresiranima pristup inovacijama, kao najvrjednijem resursu na kojem se temelji održivost i rast gospodarstva. Dodatno, sajam će ponuditi svim tvrtkama priliku da tržištu regije predstave svoje inovativne proizvode i usluge.

Sajam će se održati putem posebno kreirane online platforme Collectivibe koja omogućava postavljanje štandova i prezentaciju proizvoda kao i održavanje sastanaka sa sudionicima sajma. Svi inovatori i poduzetnici će na štandu imati neograničeno vrijeme za predstavljanje svoje ideje.

Zainteresirani za predstavljanje na sajmu, odnosno za virtualni štand se mogu prijaviti besplatno do 10. studenoga, a nakon toga cijena virtualnog štanda iznosi 1.000 eura. Više informacija i prijavni obrazac za izlagače se nalazi ovdje.  

Prijave za posjet sajmu su besplatne do 10. studenoga, a nakon toga cijena kotizacije iznosi 200 eura. Više informacija i prijavni obrazac se nalazi ovdje.  

Za dodatne informacije svi zaiteresirani se mogu obratiti organizatoru sajma putem e-maila Sajam@StartupStudio.ba ili broja telefona +387 61 986 811.