Objavljeno: 19. 01. 2021. , Ažurirano: 02. 11. 2021.

Hrvatska gospodarska komora nastavlja suradnju s Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja na izobrazbi u području sustava javne nabave, stoga vas pozivamo da se uključite u program usavršavanja.

Programe redovnog usavršavanja predstojećih jednodnevnih radionica (webinara) HGK, prema Pravilniku o izobrazbi u području javne nabave, odobrila je Uprava za politiku javne nabave Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, te se oni objavljuju u Popisu programa usavršavanja, a sudjelovanjem na njima polaznici stječu pravo na obnovu certifikata.

Pojedino usavršavanje provodi se u obliku jednodnevnog programa od 8 nastavnih sati (8 bodova), a namijenjeno je sudionicima u postupcima javne nabave, ponajprije gospodarskim subjektima te ponuditeljima, kako bi se olakšala primjena te omogućila razmjena iskustava i kvalitetan dijalog s predstavnicima Ministarstva. Maksimalan broj polaznika pojedinačnog programa usavršavanja jest 50.

Svakom polazniku programa usavršavanja, jednodnevnih radionica (webinara) HGK, Ministarstvo izdaje potvrdu o pohađanju programa usavršavanja. 

Voditelji radionica su stručnjaci Uprave za sustav javne nabave Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Radionice će se održavati preko platforme Digitalne komore, besplatne su i namijenjene članicama HGK.

Više informacija o temama, programu predavanja i  prijavi možete pronaći na poveznicama na najave pojedinih radionica, koje će se ovdje objavljivati i nadopunjavati dodatnim radionicama (webinarima):

  • za sada nema događanja u najavi.

Do sada su održane edukacije u Županijskoj komori Dubrovnik (29. siječnja), u ŽK Sisak (25. ožujka), ŽK Pula (6. svibnja), ŽK Požega (11. svibnja), ŽK Osijek (20. svibnja), ŽK Zadar (14. lipnja) u Komori Zagreb (15. lipnja) te webinari županijskih komora Sisak (22. rujna) i Karlovac (23. rujna).