Vrijeme održavanja: 22.11.2019.

Objavljeno: 05. 11. 2019. , Ažurirano: 06. 11. 2019.

HUP Regionalni ured Osijek u sklopu svojeg programa PUMA (program usavršavanja menadžera), u partnerstvu s Googleom i Algebrom te u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom – ŽK Vukovar, organizira treći zanimljiv interaktivan seminar Podrobno proučite društvene medije koji će se održati u petak, 22. studenoga, od 10 do 13 sati u ŽK Vukovar, na adresi Zmajeva ulica 1 u Vukovaru

O temi:

Organizirani plan i strategija za društvene medije imat će velik utjecaj na uštedu vremena i energije. Saznajte koji društveni sadržaj najbolje funkcionira, zašto oglašavanje na društvenim mrežama može biti moćan dodatak strategiji i kako mjeriti uspjeh da biste mogli optimizirati budući društveni sadržaj.

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica, a seminar će održati Krešimir Koružnjak, Google Digitizer i produkt-menadžer za digitalne programe – Algebra. Stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja na Internetu i Google Analytics program za praćenje i analizu prometa web sjedišta. Vlasnik je digitalno marketinške agencije LosWebos čije su glavne djelatnosti optimizacija web-sjedišta za tražilice (SEO), oglašavanje na Internetu (SEM) te kreiranje i vođenje marketinških kampanja na društvenim mrežama. Održao je brojne radionice o digitalnomu marketingu za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske. Trenutno radi u Algebri kao rukovoditelj poslovnog područja za marketinške programe te je ujedno i stručni mentor predavačkog tima u sklopu programa obrazovanja Specijalist za internetsko oglašavanje. Jedan je od voditelja projekta Google digitalna garaža – inicijative koja se provodi u partnerskoj suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Otvorenim učilištem Algebra. Cilj je omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja malim i srednjim tvrtkama. Na projektu Digitalna garaža sudjeluje od ožujka 2017. godine kao predavač, Google Digitizer i voditelj predavačkog tima.   

Sudjelovanje na seminaru je besplatno.  

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite putem online prijavnice do srijede, 20. studenoga.