Radionica o sustavu javne nabave održana u ŽK Koprivnica

Vrijeme održavanja: 19.04.2017.

U ŽK Koprivnica u srijedu, 19. travnja, održana je jednodnevna radionica o sustavu javne nabave Dokumentacija o nabavi i postupanje od zaprimanja ponuda do izvršenja ugovora, prva iz programa redovnog usavršavanja organiziranog u suradnji HGK i Uprave za sustav javne nabave Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

O dokumentaciji o nabavi - kriterijima za kvalitativan odabir gospodarskih subjekata, Europskoj jedinstvenoj dokumentaciji o nabavi (ESPD), kriterijima za odabir ponude – ekonomski najpovoljnije ponude te sklapanju, izvršenju i izmjeni ugovora o javnoj nabavi govorili su stručnjaci Uprave za sustav javne nabave Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Davor Mikac i Zdravko Pandžić.

Više od dvadeset polaznika, predstavnika tvrtki, ustanova i jedinica lokalne samouprave – obveznika primjene Zakona o javnoj nabavi, uz brojne su se praktične primjere upoznali s novostima u sustavu javne nabave. Polaznici koji su, uz nova znanja, stekli pravo na osam bodova za obnovu certifikata, izrazili su zadovoljstvo organizacijom edukacije i izborom tema.

 

 

 

 

Kontakti

  • Vlatka Grotić Samaržija Viši stručni suradnik Tel: +385 48 674 564 Email: vgrotic@hgk.hr