Vrijeme održavanja: 02.05.2019.

Objavljeno: 25. 04. 2019. , Ažurirano: 25. 04. 2019.

Radionica o financijskim instrumentima Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020. – o vrstama i značajkama financijskih instrumenata, područjima ulaganja za potporu putem financijskih instrumenata, modelu provedbe i praktičnim uputama održat će se 2. svibnja, u 10 sati i 30 minuta, u maloj dvorani HGK – ŽK Slavonski Brod, na adresi Matije Mesića 9.

Polaznici radionice dobit će informacije o uvjetima i načinu korištenja financijskih instrumenata Programa ruralnog razvoja te odgovore na praktična pitanja o podnošenju zahtjeva i korištenju zajmova, jamstva i kredita.

Sudjelovanje na radionici je besplatno uz obveznu prijavu na  poveznici.

Radionice za predstavljanje financijskih instrumenata Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.: Mikro i mali zajmovi za ruralni razvoj, Pojedinačno jamstvo za ruralni razvoj i Investicijski krediti za ruralni razvoj organizira Ministarstvo poljoprivrede – Uprava za ruralni razvoj, u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR) i HGK – Županijskom komorom Slavonski Brod.