Vrijeme održavanja: 09.10.2019.

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula i Emolab pozivaju vas na radionicu Komunikacija unutar timova: govorimo li svi istim jezikom? koja će se održati u srijedu, 9. listopada, od 9 do 11 sati u HGK – ŽK Pula, na adresi Carrarina 5.

Radionicu će održati Nataša Vrsaljko Alić, a cilj je naučiti prepoznati stil komunikacije druge osobe i zbog toga znati razgovarati „njezinim/njegovim jezikom“ što znatno smanjuje mogućnost nesporazuma u komunikaciji, skraćuje čitav proces i doprinosi boljem povezivanju i razumijevanju. Naglasak radionice će biti i na situacijama koje su uobičajene u svakodnevnoj komunikaciji, a mogu izazvati poteškoće, kako između dvije osobe, tako i cijelih timova. U okviru edukacije koristit će se segment Neurolingvističkog programiranja (NLP) vezan uz prepoznavanje određenih ponašanja, riječi i stila komunikacije koje olakšavaju međusobno razumijevanje i  povećavaju učinkovitost tima.  

Više o radionici potražite u pratećim dokumentima.

Svoje sudjelovanje potvrdite ispunjavanjem prijavnog formulara najkasnije do 7. listopada ili do ispunjenja kapaciteta dvorane.