Prvi kineski međunarodni uvozni sajam

Vrijeme održavanja: 05.11.2018. - 10.11.2018.   /   Rok prijave: 30.06.2018.
China International Import Expo 2018

Na forumu međunarodne suradnje Pojas i put održanom u svibnju 2017. godine u Kini kineski predsjednik Xi Jinping donio je odluku o pokretanju prvog kineskog međunarodnog uvoznog sajma. Cilj je sajma pružiti nove mogućnosti zemljama širom svijeta za proširenje izvoza u Kinu te stvoriti platformu za suradnju država i tvrtki koje se bave međunarodnom trgovinom i razmjenjuju poslovne prilike.

Prvi kineski međunarodni sajam (China International Import Expo) održat će se od 5. do 10. studenoga u Šangaju. Prvi takav sajam imat će osam hala koje će biti tematski uređene:

  • Potrošačka elektronika i uređaji
  • Odjeća, pribor i potrošačka roba
  • Automobili
  • Vrhunska visokointeligentna oprema
  • Hrana i poljoprivredni proizvodi
  • Medicinska oprema i medicinski proizvodi za njegu
  • Trgovina usluga

Više informacija o sajmu te pojedinim područjima izložbenog prostora možete pronaći u pratećim dokumentima.

Cijena najma standardnog izložbenog štanda iznosi 3000 USD za 9 m², odnosno 300 USD po četvornome metru za prazan prostor, ali pritom je minimum prostora koji se treba zauzeti 36 m².

Hrvatska gospodarska komora razmatra organiziranje zajedničkog sudjelovanja na tom sajmu, stoga ako ste zainteresirani, ljubazno molimo da popunite navedeni upitnik iskaza interesa najkasnije do 28. veljače. Popunjavanjem obrasca ne obvezujete se na sudjelovanje (za konačnu potvrdu dodatno ćemo Vas obavijestiti), već ispitivanjem interesa određujemo mogućnost organiziranja zajedničkog izlaganja.

Tvrtke zainteresirane za individualno izlaganje na sajmu prijavljuju se izravno organizatoru putem načina prijava navedenih u službenim dokumentima koji se mogu preuzeti u pratećim dokumentima.

ISKAZ INTERESA ZA ORGANIZACIJU ZAJEDNIČKOG NASTUPA:

Kontakti

  • Jelena Dumičić viša stručna suradnica, Pododjel za prekomorska tržišta Tel: +385 1 456 1774 Email: jdumicic@hgk.hr