Prva svjetska konferencija o globalnom prekograničnom trgovanju

Vrijeme održavanja: 09.02.2018. - 10.02.2018.   /   Rok prijave: 20.01.2018.
First Global Cross-Border E-Commerce Conference

Pod pokroviteljstvom Carine Narodne Republike Kine (General Administration of Customs of the People’s Republic of China) i Svjetske organizacije carina (World Customs Organization) u Pekingu će se 9. i 10. veljače održati Prva svjetska konferencija o globalnom prekograničnom trgovanju (First Global Cross-Border E-Commerce Conference).

Cilj je konferencije okupiti politiku i donositelje odluka na visokim razinama (čelnike organizacija) te operativne stručnjake, od carinskih uprava, vladinih agencija, operatera E-trgovine, međunarodnih organizacija, regionalnih gospodarskih zajednica, akademske zajednice do ostalih sudionika u opskrbnim lancima e-trgovine.

S temom Inovativan, inkluzivni, strateški i suradnički pristup održivoj prekograničnoj elektroničkoj trgovini, konferencija će se usredotočiti na pronalaženje i iskorištavanje mogućnosti koje nudi prekogranična e-trgovina te pronalaženje rješenja koja će omogućiti vladama i privatnom sektoru zajedničko pravodobno rješavanje aktualnih izazova i izazova koji se pojavljuju.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na službenim internetskim strancima, gdje se zainteresirani za sudjelovanje mogu registrirati. Jezici konferencije će biti: engleski, francuski, kineski, ruski i španjolski.

U pratećim dokumentima možete preuzeti službenu pozivnicu i program.

Za sva dodatna pitanja o događanju ili procesu registracije, ljubazno molimo da se obratite Shen Fei (tel.: +86 10 82217809, shenfei@ccpit.org), menadžerici u China Chamber of International Commerce (CCOIC), organizatoru događanja.

Kontakti

  • Jelena Dumičić viša stručna suradnica, Pododjel za prekomorska tržišta Tel: +385 1 456 1774 Email: jdumicic@hgk.hr