Vrijeme održavanja: 06.05.2020. - 27.05.2020.

Objavljeno: 24. 04. 2020. , Ažurirano: 28. 04. 2020.

Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža Hrvatske i Međunarodna mreža poslovnih žena organiziraju novi ciklus edukacija o poduzetništvu za žene pod nazivom:

MALA ŠKOLA PODUZETNIŠTVA ZA ŽENE – početni modul

Ovaj ciklus trebao se održati u Zadru, ali zbog trenutne situacije i pandemije uzrokovane koronavirusom, ciklus od 4 radionice održat će se virtualno putem aplikacije Zoom srijedom od 6. do 27. svibnja 2020.

Ciklus je namijenjen i sadašnjim (koje su pokrenule tvrtku/obrt u posljednje tri godine) i budućim poduzetnicama kako bi im se omogućila nova znanja i vještine u kreiranju vlastitog poduzeća. Neke će tek krenuti u poduzetništvo i dat će se pregled svega što je potrebno za tako velik korak. Druge su već vlasnice tvrtki i žele usvojiti neka nova znanja i vještine koja se mogu međusobno podijeliti.

Predavačice su u poduzetništvu već duži niz godina, pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja i dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto. Ujedno su i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskoga poduzetništva.

S obzirom na to da se početni modul trebao održati u Zadru, prednost će imati sve dosad prijavljene za početni modul u Zadru i sve žene koje su otvorile tvrtku ili obrt u posljednje tri godine ili koje tek planiraju otvoriti tvrtku ili obrt.

Program radionica možete pogledati ovdje ili pronaći u pratećim dokumentima.

Sve ostale zainteresirane za Malu školu poduzetništva prihvatit ćemo prema redoslijedu zaprimanja prijave.

Maksimalan broj sudionica je 30.

Ciklus edukacija je besplatan.

Prijaviti se možete do 4. svibnja ispunjavanjem online obrasca u nastavku teksta.

Potvrdu za sudjelovanje dobit ćete na e-adresu 5. svibnja.