Vrijeme održavanja: 29.06.2016.

Promocija projekta "Zagorje - bajka na dlanu"

Objavljeno: 03. 03. 2016. , Ažurirano: 09. 09. 2016.

Turistička zajednica Krapinsko–zagorske županije nastavila je promociju Zagorja – Bajke na dlanu, na emitivnim tržištima. Tako je, uz potporu predsjedništva Hrvatske turističke zajednice i predstavništva u Belgiji, održana promocija Zagorja od 26. do 29. veljače kroz Road show u Bruxellesu te predstavljanje na turističkom sajmu u Antwerpenu.
 
U sklopu Road show-a, na središnjem kolodvoru u Bruxellesu, djelatnici zagorske Turističke zajednice, predstavnici hotela Termi Tuhelj, Termi Jezerčica i Turističkog sela Vuglec Breg predstavili su  turističku ponudu – smještaj, wellness & spa, kulturu, tradiciju, gastronomiju, biciklizam i ostale sadržaje Krapinsko–zagorske županije. Prezentaciji su prisustvovali i kostimirani Neandertalci, predstavnici udruge Spiljski medvjed, koji su vjerno dočarali život krapinskog pračovjeka te pobudili veliko zanimanje posjetitelja.

Projekt Zagorje – Bajka na dlanu predstavili su i u Antwerpenu u sklopu specijaliziranog sajma Fiets en Wandelbeurs, 27. i 28. veljače. Prezentaciju je podržala i Županijska komora Krapina.