Njemački sajmovi predstavljeni u ŽK Osijek

HGK ŽK Osijek
Vrijeme održavanja: 05.12.2017.

Predstavljanje sajamskih programa koji se održavaju u organizaciji Sajma Berlin, Sajma Stuttgart i Sajma Hamburg održano je 5. prosinca u Županijskoj komori Osijek.

Sajamske programe predstavila je tvrtka Fair Services d. o. o. Zagreb, službeni zastupnik navedenih sajamskih kuća u Hrvatskoj, koja ima dugogodišnje iskustvo u suradnji s vodećim njemačkim sajamskim društvima, izlagačima i posjetiteljima sajmova i na raspolaganju je kao lokalni kontakt i podrška za sva pitanja i informacije o sajamskim priredbama u organizaciji Sajma Berlin, Sajma Stuttgart, Sajma Hamburg, Spielwarenmesse eG, Sajma Bremen i Sajma Essen. Tih šest sajamskih kuća organizatori su više od 50 sajamskih manifestacije godišnje.

Predstavljene su mogućnosti individualnog ili skupnog nastupa na sajmovima, ali i pogodnosti narudžbe posjetiteljskih ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima. Hrvatskim izlagačima i posjetiteljima iz ovog sajamskog portfelja do sada su najzanimljiviji bili Sajam turizma u Berlinu, ali i tzv. berlinski Baazar - prodajni sajam etno, tradicijskih i umjetničkih proizvoda.

Ponuda Sajma Berlin obuhvaća preko 100 regionalnih, nacionalnih i međunarodnih vlastitih i gostujućih sajmova iz područja prehrane, turizma, logistike, informatičke tehnologije u zdravstvu i potrošačke elektronike.

Sajam Stuttgart posjeduje jednu od najvećih i najsuvremenijih sajamskih infrastruktura u Europi. U sklopu sajamskog centra u Stuttgartu godišnje se održava više od 70 manifestacija na kojima ukupno sudjeluje oko 22.300 izlagača i 1,31 milijuna posjetitelja.

Na prostoru Sajma Hamburg svake godine održava se preko 40 sajamskih manifestacija na kojima ukupno sudjeluje 15.000 izlagača i više od 700.000 posjetitelja. Hamburg je domaćin vodećeg svjetskog sajma pomorske industrije i brodogradnje (SMM), vodećeg svjetskog sajma za energiju vjetra (WindEnergy Hamburg) i vodećeg europskog sajma hotelijerstva i gastronomije (INTERNORGA).

Kontakti

  • Jelena Radić Viša stručna referentica Tel: +385 31 223 821 Email: jradic@hgk.hr