Vrijeme održavanja: 20.09.2021.

Objavljeno: 16. 07. 2021. , Ažurirano: 30. 08. 2021.

HGK - Županijska komora Pula, u suradnji s tvrtkom Culmena d.o.o. poziva vas na predstavljanje projekta "100 Pametnih tvornica" koje će se održati u ponedjeljak, 20. rujna, s početkom u 10.30 sati, u velikoj dvorani ŽK Pula, na adresi Carrarina 5.

Prezentacija ima misiju proizvodnim tvrtkama ukazati na mogućnosti povećanja produktivnosti i energetske efikasnosti, smanjiti mogućnost ozljede na radu i digitalizirati poslovanje te prikazati kojim sredstvima i natječajima je to moguće ostvariti. Više informacija u privitku.

Projekt "100 Pametnih tvornica" pokrenut je s ciljem stvaranja većeg broja pametnih tvornica te kako bi se tvrtkama ponudilo rješenje za bržu, jednostavniju i efikasniju transformaciju. U projektu se koristi Culmenina Culis metodologija koja kombinira Lean, Digitalnu i Zelenu transformaciju. Zbog složenosti projekta, u njega su uključeni partneri iz područja: interneta stvari, umjetne inteligencije, robotike, računalne sigurnosti, ERP-ova, obnovljivih izvora energije, kružnog gospodarstva, arhitekture i EU fondova. Projekt je uvršten u brošuru “Croatia – Industry 4.0 Opportunities“  Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Više o projektu možete pročitati OVDJE.

Ovo je predstavljanje besplatno i namijenjeno je hrvatskim proizvodnim tvrtkama, bez obzira na veličinu. Predviđeno trajanje je dva i pol do tri sata, a prijaviti se možete obrascem u nastavku.