Vrijeme održavanja: 01.10.2020.

Na Izložbi u zagrebačkom City Plaza centru nastupit će 20-ak inovacijskih tvrtki iz različitih industrija

Objavljeno: 22. 09. 2020. , Ažurirano: 22. 09. 2020.

S ciljem promocije inovativnog poduzetništva, Hrvatska gospodarska komora 1. listopada, u Zagrebu organizira Nacionalnu izložbu inovacija, gdje će se predstaviti domaće tvrtke koje su uspjele komercijalizirati svoje ideje i nude ih na hrvatskom i stranim tržištima.

Svoje inovacije na Izložbi će predstaviti AD Plastik, Altpro, Bernarda, Citus, CroAI, Dok-Ing, Elda, Genos, iCat, Kristalna ideja, MarinaLab, Mindsmiths, NOVAMINA centar inovativnih tehnologija, ORQA, Podravka, RASCO, ROTO Kruna, Šestan Busch, Telecor Zagreb, Tipos Resurs i Udruga inovatora.

U sklopu Izložbe, održat će se i panel rasprava Inovacije: temelj oblikovanja naše budućnosti na kojoj će sudjelovati predstavnici akademskog sektora, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, HBOR-a, DZIV-a, HGK te inovatori. Panel će moderirati Emir Džanić, jedan od vodećih hrvatskih stručnjaka na području inovacija.

Događaj je dio inicijative Inoviraj – profitiraj nastale u sklopu projekta Promocija poduzetništva s ciljem poticanja inovativnog poduzetništva kao važnog temelja za ekonomsko jačanje Hrvatske. Riječ je o projektu koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Izložba počinje u četvrtak, 1. listopada, u 11 sati, u City Plaza centru, dvorana Kornati, Slavonska avenija 6. Ulaz je besplatan, a potrebno se jedino registrirati preko stranice projekta na http://inovirajprofitiraj.hr/#signup. Broj mjesta je ograničen zbog propisanih epidemioloških mjera Stožera civilne zaštite.

Popis izlagača na Nacionalnoj izložbi inovacija možete pronaći u pratećim dokumentima na ovoj stranici.