Vrijeme održavanja: 04.12.2020.

Objavljeno: 02. 12. 2020. , Ažurirano: 03. 12. 2020.

Peta međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu "Žene i točka" koja će se održati u petak, 4. prosinca, u Otočcu, okupit će uspješne poslovne žene iz različitih branši koje će kroz tri panela podijeliti svoja iskustva te promovirati poduzetništvo i umrežavanje žena.

Prvi panel bit će na temu "Žena u vremenu”, drugi panel nosi naziv "Žene u znanosti – mijenjaju svijet ” dok je treći panel pod naslovom "Liderice promjena – široki utjecaj žena u društvu”.

Cilj konferencije, koja se održava u organizaciji Hrvatske gospodarske komore ŽK Otočac, je progovoriti u javnosti o ženama u poduzetništvu, istaknuti njihovu brojnost i uspjehe u Ličko-senjskoj županiji, Hrvatskoj i susjednim zemljama te ohrabriti postojeće i potencijalne poduzetnice na nove poduzetničke projekte, ali i pomoći im u umrežavanju radi razmjene znanja i iskustva.

Fokus je ujedno i na jačanju promocije ženskog poduzetništva zajedničkim naporima javnog i privatnog sektora, izgradnji i jačanju nacionalnih i regionalnih mreža i udruženja poduzetnica te u konačnici poticanju samozapošljavanja žena.

Zbog epidemioloških mjera Konferencija će se prenositi digitalnim putem – uživo na službenoj Facebook stranici i YouTube kanalu, s početkom u 10:00 sati.

Sudionice pojedinih panela možete pronaći u PDF-u u pratećim dokumentima.