Vrijeme održavanja: 18.05.2020. - 20.12.2020.

Objavljeno: 12. 05. 2020. , Ažurirano: 20. 05. 2020.

Organizatori kineskog sajma Qingdao Import Expo, koji se početkom lipnja 2020. trebao održati u kineskom gradu Qingdao, odgodili su održavanje sajma za prosinac, a dodatno se umjesto planiranog sajma u lipnju od 18. svibnja do prosinca 2020. održava online sajam (putem WeChat platforme).

Qingdao Import Expo prilika je za povezivanje s kineskim uvoznicima, distributerima, veletrgovcima i dr., a sajmom su pokrivena razna područja proizvoda poput prehrambenih, vina i pića, kućanskih proizvoda, kozmetike, mode, nakita, igračaka, elektronike te raznih usluga. Više informacija o sajmu i mogućnostima možete preuzeti u pratećim dokumentima.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u online izdanju sajma, ljubazno molimo da sljedeće podatke i dokumente pošaljete na adresu wangjing@junshenghuizhan.com:

  1. Naziv tvrtke
  2. Logo
  3. Informacije o tvrtki (company introduction)
  4. Informacije o tri proizvoda koja želite predstaviti (svaki navedeni proizvod treba imati navedeno: puni naziv proizvoda, opis proizvoda u jednoj rečenici, sliku proizvoda).

Ljubazno molimo da u kopiju e-maila koji ćete slati gospođi Wang Jing uključite i adresu kolege Dražena Holmika (dholmik@hgk.hr), direktora Predstavništva HGK u Šangaju, kako bismo znali tko se od hrvatskih tvrtki prijavio te kako bismo mogli pomoći ako još neki koraci budu potrebni pri prijavi.

Prema informaciji gospođe Wang, zaprimat će informacije zainteresiranih tvrtki i određeno vrijeme nakon početka online sajma 18. svibnja 2020.

Sudjelovanje na online platformi sajma Qingdao Import Expo je besplatno, a platforma je dostupna putem aplikacije WeChat.