Vrijeme održavanja: 11.11.2020. - 13.11.2020.

Objavljeno: 24. 09. 2020. , Ažurirano: 24. 09. 2020.

U organizaciji kineskog Tech Transfer Centra u okviru ovogodišnjeg sajma China Hi-Tech Fair 2020, koji se zbog epidemiološke situacije u svijetu održava online, održavaju se od 11. do 13. studenoga i međunarodni B2B poslovni razgovori. Cilj sajma i virtualnih poslovnih razgovora je povezivanje izlagača i zainteresiranih sudionika te pomoć pri proširenju na domaće i strano tržište.

China Hi-Tech Fair je sajam namijenjen tvrtkama koje posluju u određenim područjima: IT, štednja i očuvanje energije, novi materijali, inovacije u području arhitekture, napredna proizvodnja, pametni gradovi, zrakoplovna industrija, opto-elektronski uređaji, itd.

Više o sajmu možete pronaći u prezentaciji China Hi-Tech Fair u pratećim dokumentima.

Sajam služi za povezivanje kineskih i stranih tvrtki s odgovarajućim kupcima, prodavačima, agentima te distributerima proizvoda, opreme i usluga.

Tvrtke zainteresirane za sudjelovanje na online razgovorima mogu se prijaviti do 30. rujna 2020. godine obrascem u nastavku teksta.

Nakon dovršene prijave, tvrtke će dobiti točan raspored sastanaka (s kim i kada se sastaju online).

Za sva dodatna pitanja tvrtke se mogu obratiti Draženu Holmiku u Predstavništvu Hrvatske gospodarske komore u Šangaju, na e-adresu dholmik@hgk.hr

Prijavni obrazac: