Vrijeme održavanja: 27.10.2017.

Objavljeno: 09. 10. 2017. , Ažurirano: 26. 10. 2017.

U Hrvatskoj gospodarskoj komori 27. listopada 2017. u 9.30 održat će se hrvatsko-kineski gospodarski forum i individualni poslovni razgovori hrvatskih i kineskih tvrtki.

Iz kineskog grada Ningbo dolazi 25 tvrtki zainteresiranih za suradnju koja obuhvaća uvoz proizvoda u Hrvatsku, potražnju određenih proizvoda za izvoz u Kinu te pronalazak partnera za moguću investicijsku suradnju. Više informacija o interesu kineskih tvrtki možete pronaći i preuzeti u pratećim dokumentima s lijeve stane ekrana.

Tvrtke dolaze iz područja farmaceutske, kemijske, građevinske, tekstilne te prehrambene industrije, IT sektora, sektora logistike, sektora proizvodnje strojeva raznih vrsta i sektora usluga povezanih sa sajmovima i sudjelovanjem na sajmovima.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na gospodarskom forumu, budući da su prijave zatvorene, molimo vas da uputite e-poruku na adresu lmasic@hgk.hr. Preliminarni program događanja možete preuzeti u pratećim dokumentima s lijeve stane ekrana. Sudjelovanje na događanju je besplatno, a radni jezik će biti engleski te kineski i hrvatski tijekom plenarnog dijela.