Vrijeme održavanja: 21.05.2015. - 23.05.2015.

Objavljeno: 23. 05. 2015. , Ažurirano: 03. 10. 2016.

Na poziv hrvatske  tvrtke  Heli Center Toplice d. o. o, Predstavništvo Hrvatske gospodarske komore u Moskvi sudjelovalo je na  8. Međunarodnoj izložbi helikoptera -  Industrija HeliRussia 2015, koju su skupa održali Asocijacija helikopterske industrije Rusije i Ministarstvo industrije i trgovine Ruske Federacije, od 21. do 23. svibnja u Moskvi.

Glavni sudionici izložbe bile su tvrtke proizvođači helikoptera, rezervnih dijelova i posebne opreme te tvrtke koje se bave popravkom helikoptera i helikopterski komponenti te drugim djelatnostima izravno povezanima s helikopterskom industrijom i djelatnošću.

Heli Center Toplice d. o. o predstavio je svoj suvremeni centar za obuku i stručno usavršavanje profesionalnih pilota helikoptera skupine Mi 8/17 te najnoviji simulator leta helikopterom. Centar godišnje može primiti oko 1.500 pilota, a u jednom danu 18 pilota u šest posada može prolaziti obuku na simulatoru. Obuka u centru sastoji se i od teorijskog dijela, a kapacitet tog dijela jest 48 osoba tijekom jednog dana.

U okviru sajma Predstavništvo je na zahtjev tvrtke Heli Center Toplice d. o. o pripremilo sastanke s potencijalnim partnerima te osiguralo punu logističku i prevoditeljsku potporu.