Vrijeme održavanja: 12.10.2016.

Objavljeno: 11. 10. 2016. , Ažurirano: 18. 10. 2016.

Izaslanstvo Krapinsko-zagorske županije 10. listopada posjetilo je, na čelu sa županom Krapinsko-zagorske županije Željkom Kolarom i predsjednikom ŽK Krapina Josipom Grilecom, predstavništvo HGK u Bruxellesu. Uz predstavnike Krapinsko-zagorske županije, susretu su prisustvovali i Julije Domac, ravnatelj Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske te predsjednik FEDARENE – Europske federacije agencija i regija za energiju i okoliš. (European Federation of Agencies and regions for Energy and Environment), Drago Prahin, gradonačelnik Grada Sveta Nedjelja i Karolina Barilar, direktorica Zagorske razvojne agencije.

Direktorica Predstavništva HGK u Bruxellesu Dragica Martinović predstavila je ulogu i rad Predstavništva te dosadašnje aktivnosti. Upoznala je izaslanstvo s briselskim okruženjem te značajem i mogućnostima lobiranja za hrvatske interese u procesu donošenja europske legislative, a i s izazovima članstva Hrvatske u EU za male i srednje tvrtke.

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar i predsjednik ŽK Krapina Josip Grilec istaknuli su kvalitetnu suradnju županije i Hrvatske gospodarske komore te je dogovorena daljnja suradnja i s predstavništvom HGK u Bruxellesu.