Objavljeno: 08. 10. 2021. , Ažurirano: 08. 10. 2021.

Vrijeme održavanja: 15.10.2021. - 17.10.2021.


U Poreču će se, od 15. do 17. listopada, u dvorani "Žatika", održati Sport Fest – manifestacija koja objedinjava elemente edukacije i zabave kroz tri glavna segmenta: konferencija, sajma te fun zona. Sajam će okupiti proizvođače sportske opreme i prehrane, tvrtke i udruge koje se bave uslužnim djelatnostima u sportu, sportske stručnjake i klubove.

Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula kao nositelj EU projekta KLIK Pula – Centar za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma i HGK – Županijska komora Pula, partner na projektu, organiziraju izlagački prostor na Sport Festu. Članice Strukovne grupe ronilačkog turizma ŽK Pula i Sekcije Zajednice pustolovnog turizma ŽK Pula predstavit će svoje usluge i proizvode na zajedničkom izložbenom prostoru 16. i 17. listopada.

Projekt KLIK Pula provodi se u okviru Europskog socijalnog fonda (ESF) za razdoblje 2014. – 2020. Partneri projekta su Istarska županija, Obrtnička komora Istarske županije, Arena Hospitality Group d.d., Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Maistra d.d., Škola za odgoj i obrazovanje Pula, Strukovna škola Eugena Kumičića Rovinj – Scuola di formazione professionale Eugen Kumičić Rovigno, Uniline d.o.o., Valamar Riviera d.d., AZRRI – Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. i Grad Pula - Citta Pola.

Svrha Centra Klik Pula jest povećanje konkurentnosti hrvatskog turizma kroz unaprjeđenje obrazovne infrastrukture i provedbu programa obrazovanja, usavršavanja i osposobljavanja ljudskih potencijala izvrsne kvalitete u skladu s potrebama visokokvalitetnih smještajnih i uslužnih kapaciteta.

Izvor: pixabay.com
Autor: MartinStr