Vrijeme održavanja: 23.07.2021.

Objavljeno: 19. 07. 2021. , Ažurirano: 19. 07. 2021.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Hrvatska zajednica županija i Spona Code, pozivaju vas na predstavljanje projekta, sufinanciranog iz sredstava EU, Re-kreiraj život i posao za žene i muškarce, koje će se održati u petak, 23. srpnja, od 11:00 do 12:30, u Županijskoj komori Pula, na adresi Carrarina 5, Pula. 

Svrha projekta Re-kreiraj život i posao za žene i muškarce je promjena društvenih normi o tradicionalnim ulogama žena i muškaraca u obitelji i na poslu kako bi se smanjili problemi s kojima se mladi ljudi susreću pri zaposlenju i podizanju obitelji.

Direktorica konzultantske agencije Spona code Diana Dešković predstavit će mogućnosti uključenja u MAMFORCE audit, strateški alat promjene organizacijske kulture koji pruža podršku u kreiranju radnog mjesta koje podržava zaposlene roditelje i žene. Također, predstavit će i najbolje prakse MAMFORCE kompanija, nositeljica promjena. Više na www.mamforce.hr.

Sudionike će uvodno pozdraviti državni tajnik Ivan Vidiš iz Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, predsjednica Skupštine Istarske županije Sandra Ćakić Kuhar, predsjednica HGK – Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić te predsjednik Obrtničke komore Robert Momić. Putem video-poruke okupljenima će se obratiti i potpredsjednica Europske komisije za demokraciju i demografiju Dubravka Šuica.

Tijekom predstavljanja projekta prikazat će se i isječci iz predstave Posao i život za žene i muškarce Udruge Riječi/Prave/Predstave. Budući je broj mjesta ograničen, molimo vas da se obavezno prijavite, najkasnije do četvrtka, 22. srpnja, do 12 sati, na e-adresu: info@mamforce.hr.