Vrijeme održavanja: 13.04.2018.

Objavljeno: 30. 03. 2018. , Ažurirano: 16. 04. 2018.

Pozivamo poduzetnike na predavanje Kako do certifikata GLOBALG.A.P./GRASP u malim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima ili velikim sustavima poljoprivredne proizvodnje koje će se održati u petak, 13. travnja, u 10 sati u ŽK Osijek, na adresi Europske avenije 13. Predavanje organizira ŽK Osijek u suradnji s tvrtkom TÜV Croatia d. o. o. Zagreb.

Cilj je predavanja objasniti polaznicima kako do certifikata GLOBALG.A.P., koji je priznat kao dokaz dobre poljoprivredne i higijenske prakse te ih upoznati s ključnim elementima sustava u skladu sa standardom GLOBALG.A.P. te dodatkom standarda GRASP, koji propituje društvenu odgovornost za zaposlenike i traži ga europsko tržište.

Predavač će biti inspektor i auditor za GLOBALG.A.P Melita Banek iz tvrtke TÜV Croatia d. o. o. Zagreb.

Predavanje je namijenjeno poljoprivrednom sektoru, proizvođačima voća, povrća, ljekovitog bilja, predstavnicima hotela, trgovačkih centara, konzultantima i ostalima zainteresiranima, a svi će polaznici dobiti Uvjerenje o prisustvovanju predavanju.  

Sudjelovanje na predavanju je besplatno, a prijaviti se možete online prijavnicom koja se nalazi u nastavku ovog teksta, i to najkasnije do 12. travnja.