Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović posjetio Koprivničko-križevačku županiju

Vrijeme održavanja: 07.02.2018.

Koprivničko-križevačku županiju i tvrtku Podravka 7. veljače posjetio je predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović, a uz njega su u izaslanstvu bili predstojnica Ureda predsjedatelja Predsjedništva BiH Tonka Krešić Gagro te savjetnica u Uredu predsjedatelja Predsjedništva BiH Andrijana Katić.

Visoko izaslanstvo BiH dočekali su župan Darko Koren, zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić te predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar. Sastanku održanom u Županijskoj upravi prisustvovali su direktor ŽK Koprivnica Krunoslav Vitelj, ravnateljica Razvojne agencije Podravine i Prigorja PORA Melita Birčić, tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać i pročelnici.

Župan je predsjedatelju Čoviću i suradnicima zahvalio na dolasku, naglasivši kako Županija već godinama njeguje gospodarsku, kulturnu i političku suradnju s Bosnom i Hercegovinom, što se ponajprije odnosi na izlaganje na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru, za koji su već počele pripreme s obzirom na to da će se održati od 10. do 14. travnja.

„Doživljavamo prostor Bosne i Hercegovine izuzetno značajnim i punim potencijala, a tijekom godina naša je suradnja postigla visoku razinu brojnim poveznicama naših gradova, općina, tvrtki i institucija. Iskreno zahvaljujem predsjedatelju Čoviću koji je jedan od najzaslužnijih za razvoj te suradnje i prijateljstva te se veselim izlaganju naših tvrtki, obrtnika i poduzetnika i na ovogodišnjem Mostarskom sajmu“, istaknuo je župan predstavivši ujedno predsjedatelju i suradnicima aktualne značajke koprivničko-križevačkog gospodarstva.

 

Kontakti

  • Krunoslav Vitelj Direktor Tel: +385 48 674 560 Email: kvitelj@hgk.hr