HGK – Komora Zagreb organizira seminar Prednosti uvođenja sustava upravljanja energijom prema ISO 50001. Predavač je Igor Liščić, samostalni savjetnik u području sustava upravljanja i vodeći ocjenitelj za ISO 50001 u tvrtki TÜV Croatia.

Cilj je seminara upoznati polaznike s ključnim elementima sustava upravljanja energijom u skladu s normom ISO 50001. Uvođenje u primjenu i certifikacija sustava upravljanja energijom u skladu sa zahtjevima norme ISO 50001 tvrtkama daje djelotvoran alat kojim se osigurava učinkovito upravljanje energijom, a time i značajne uštede u ukupnom poslovanju.

Seminar je namijenjen zaposlenima u proizvodnim tvtkama sa znatnim udjelom energije u ukupnim troškovima te svima onima koji smatraju da bi im učinkovitije upravljanje energijom omogućilo manje troškove poslovanja.

Sudjelovanje na seminaru ne naplaćuje se, a predviđeno je trajanje dva sata. Prijaviti se možete u nastavku teksta online prijavnicom najkasnije do ponedjeljka, 18. ožujka.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Odsjeku za energetiku i zaštitu okoliša HGK – Komore Zagreb na telefon 01/4606 808 ili e-adresu jstipic@hgk.hr.