Vrijeme održavanja: 20.02.2020. - 21.02.2020.

Objavljeno: 12. 02. 2020. , Ažurirano: 18. 02. 2020.

Predavanje AIR Digitalna transformacija održat će jedan od vodećih svjetskih stručnjaka na tom području, profesor Joe Peppard s prestižnog Sveučilišta MIT, u četvrtak i petak, 20. i 21. veljače, u City Plazi Zagreb, na adresi Slavonska avenija 6.

Predavanje se održava u sklopu Akademije za industrijski razvoj (AIR), a profesoru Peppardu će se u izlaganju pridružiti Nataša Ćurić Martinčević, viša partnerica u konzultantskoj tvrtki Apsolon. Predavači će s polaznicima podijeliti najnovija saznanja iz globalne i domaće prakse u digitalnoj transformaciji, pokazati s kojim se sve izazovima tvrtke suočavaju u tom osjetljivom procesu te, najvažnije, podijeliti savjete i preporuke kako uspješno provesti digitalnu transformaciju u svojoj organizaciji.

Radionice i predavanja Akademije za industrijski razvoj namijenjene su poduzetnicima koji žele povećati svoju konkurentnost na tržištu, biti spremni za budućnost, brzo i učinkovito inovirati te internacionalizirati poslovanje.

Predavanje je besplatno za sve polaznike, a više informacija možete pronaći na WEBU na kojemu se možete i službeno prijaviti. Akademija za industrijski razvoj dio je Strateškog projekta za podršku inicijativa klastera konkurentnosti (KK.01.2.2.01), sufinanciranoga iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativnog programa konkurentnost i kohezija.

Korisnik Strateškog projekta za podršku inicijativa klastera konkurentnosti, u okviru kojega se održavaju edukacijske radionice AIR-a je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, dok je Hrvatska gospodarska komora partner na projektu